Form/Design Center söker kommunikatör

Form/Design Center söker en strategisk men också operativ kommunikatör som är hemma i både digital och traditionell kommunikation. Vi är sedan 1964 ett väl etablerat center för frågor om form, arkitektur och design – tillgängligt för en bred allmänhet men också för branschen och den specifikt ämnesintresserade.

Din roll är bred, erfarenhet inom vårt ämnesområde är meriterande. Du har varit ute i arbetslivet några år och det är viktigt att du har erfarenheter av organisationer med olika intressenter, från bred allmänhet till opinionsbildare och experter. Du har en vass förmåga att kommunicera, ett formsäkert öga, du kan se till helhetsbilden men samtidigt vara operativ. Du navigerar i ett landskap där sociala och digitala medier är en del av din vardag. Som person är du prestigelös med god samarbetsförmåga.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ta fram/beställa kommunikations- material och ansvara för att budskap, texter/copy och bilder produceras och paketeras i linje med strategier och visuell identitet. Du kommer att bidra till att öka användandet av digitala kanaler, sociala medier och att vi på ett effektivt sätt använder oss av sociala kanaler eller utvecklar nya digitala plattformar. Samtidigt arbetar du med press, skriver pressmeddelande eller annat innehåll till Form/Design Centers olika kanaler.

Vår kravprofil – Din kompetens
– Utbildning från högskola/universitet inom kommunikation eller motsvarande.
– Minst tre års erfarenhet av arbete som kommunikatör.
– Minst tre års erfarenhet av arbete med digitala kanaler, sociala medier.

Med erfarenhet av:
– att fram och implementera kommunikationsplattformar.
– pressbearbetning.
– att utveckla nya tjänster på webben samt marknadsföra dessa.
– projektledning och av arbete i samverkan mellan flera aktörer.

Tillträde 1 september 2017. Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Frågor om tjänsten:
 Birgitta Ramdell, 040-664 51 50

Välkommen med din ansökan till birgitta@formdesigncenter.com
Sista dag för ansökan är 28 maj.