Branschguiden

JENNY GRETTVE STUDIO

Med en bred bakgrund och många år inom arkitektur, design och modebranschen, arbetar jag som kreativ konsult med fokus på idébaserat arbete, snabb problemlösning, konceptuella projekt och produktion. Mina kunder och arbeten sträcker sig från arkitektkontor, städer och kommuner, kulturprojekt och modemärken till popupkoncept, stadsplanering och konstinstallationer.

Vi genomgår en enorm omvandling av det urbana landskapet. E-handel har, och kommer att fortsätta, att förändra innehållet i våra städer. Men vad kommer dessa tomma utrymmen att omvandlas till och hur kommer det att stödja marknaden?

JENNY GRETTVE STUDIO driver just nu ett projekt där vi studerar och arbetar med dessa problem och möjligheter. Vi tror att butiker i allt större utsträckning blir platser vi besöker, inte i första hand för att hämta massproducerade artiklar utan snarare för att få en erfarenhet och personlig hjälp av experter. Vi tror också att urbana anläggningar som tidigare använts av butiker skulle kunna omvandlas till ett nytt behov av sociala och kulturella affärsidéer.

Med ett starkt team med erfarenhet inom arkitektur, mode, inredning och koncept hoppas vi kunna leda dig till framtiden för detaljhandel och utrymme.

www.jennygrettve.com

Kontaktuppgifter

JENNY GRETTVE STUDIO
+46 709-92 82 73
info@jennygrettve.com

Sociala medier
Verksamhetsområden

Arkitektur/Stadsbyggnad

Mode/Textildesign

Service/tjänstedesign

Erfarenheter

Design management / strategisk rådgivning

Prototypframtagning

Hållbar samhällsutveckling

Internationella samarbeten

Utställningar
Projekt