Nola Industrier

Nola grundades och drivs av Agneta Stake och har i dag säte i både Stockholm och Malmö. Under mer än 30 år har dem utvecklat och finslipat idéer, produkter och visioner för det urbana stadsrummet. Nola samarbetar med många av Sveriges främsta formgivare för att gå från idé till tillverkning.

Nolas produktion sker uteslutande i Sverige, då de arbetar efter ett utarbetat miljötänk och tror på en nära och direkt kontakt med dem de arbetar med. Tillsammans med skickliga formgivare och arkitekter, såväl egna som externa, och i nära samarbete med duktiga underleverantörer, har de kunnat realisera många spännande och utmanande projekt under åren.

Nola är i dag marknadsledande inom möblering av det offentliga rummet och har i dag Europas bredaste sortiment. Deras produkter marknadsförs i Sverige mot både Norge och Danmark. I Finland genom deras delägda företag Vitreo och i övriga världen av ett litet urval engagerade distributörer. Deras produkter finns i snart sagt varje svensk stad och deras sortiment innefattar såväl klassisk som nydanande design för allt ifrån torg, stadsrum och publika platser till park och trädgård, trafikmiljöer och källsortering. Ett flertal av deras produkter har genom åren fått utmärkelser såsom; Swedish Design S, Red Dot Design Award, Elle Interiörs design pris ochUtmärkt Svensk Form. 

Läs mer om Nola »