London Design Fair 2019

I september arrangerar Form/Design Center för tredje gången den svenska designpaviljongen på London Design Fair och erbjuder skånska designföretag möjligheten att ställa ut till subventionerad kostnad.

Med central placering i entréplan på London Design Fair och i år på hela 150 m2, ger den svenska designpaviljongen deltagare tillgång till över 29.000 professionella besökare, däribland arkitekter, inredare, återförsäljare, agenter och journalister under London Design Festival.

Montern består av flera utställningsytor där produkter kommer att visas upp inklusive en gemensam lounge-del där affärsmöten kan hållas. En utställningsarkitekt kommer att anlitas för design av paviljongen för att stärka monterns kvalitet och säkerställa genomslag.

Den svenska designpaviljongen genomförs i partnerskap med Svenskt Trä, Business Sweden, Region Skåne, Sveriges Arkitekter och Sveriges ambassad i London.

Som ny strategisk partner kommer Business Sweden att tillhandahålla kostnadsfri individuell affärsrådgivning utifrån de medverkande bolagens behov.

Ansökan utställare

Deltagare kan ansöka om att ställa ut i en egen yta om 10 m2, 15 m2 eller 20 m2, eller som en del av en gemensam yta med accessoarer/inredningsdetaljer.

Alternativ 1
10 m2 egen yta = £1,300 excl. VAT

Alternativ 2
15 m2 egen yta = £1,950 excl. VAT

Alternativ 3
20 m2 egen yta = £2,600 excl. VAT

Alternativ 4
Accessoarer i gemensam yta
* = £400 excl. VAT
(t.ex. mattor, belysning, textilier, porslin, inredningsdetaljer)

OBS: Transport av produkter från/till Sverige (inkl. försäkring) arrangeras av Form/Design Center. Kostnad för utställare: 1,500 kr exkl. moms per standard EU-pall alt. 750 kr exkl. moms per halvpall.

Ansökan
Under perioden 15 februari – 15 mars är det möjligt att lämna in en ansökan om att delta i den svenska designpaviljongen på London Design Fairs hemsida >>.

För mer information kontakta Terese Alstin, terese@formdesigncenter.com