Fri entré

Program

Ta del av ett brett utbud av programaktiviteter öppna för alla. Med utgångspunkt i utställningarna såväl som hållbar samhällsutveckling arrangeras föreläsningar, seminarier, samtal och workshops i samverkan med en rad organisationer och aktörer inom arkitektur, design och konsthantverk.

Bild på skattjaktsfolder

SKATTJAKT FÖR BARN

Plan 2

Låt barnen gå på skattjakt i huset och utforska våra utställningar! På plan 2 hittar du vår skattjakt för barn i alla åldrar. Hämta skattjaktsfoldern på disken och ge er ut på upptäcksfärd i utställningen. Kan ni lösa de kluriga frågorna? När ni är klara med skattjakten kan ni lämna in foldern i caféet på plan 1 och hämta ut ett pris!

Läs mer
OBS: Konferensen startar 22:25 min in i sändningen.

H22: Politiken i praktiken – perspektiv på hållbara livsmiljöer

Konferens
Helsingborg

Se heldagskonferensen från H22 i Helsingborg med utgångspunkt i Gestaltad livsmiljö och New European Bauhaus som lyfter frågor kring framtidens gestaltade livsmiljöer.

Läs mer
SSDD Studio Lokstallarna

SSDD Studio

Southern Sweden Design Days

Titta på SSDD Studio! Under Malmös nya designfestival Southern Sweden Design Days 19–22 maj 2022 visades ett fullspäckat program med panelsamtal, seminarier, intervjuer och workshops. I programmet finns också en mängd digitalt innehåll att utforska.

Allt innehåll i SSDD Studio och digitala programpunkter går att se i efterhand på southernswedendesigndays.com.

Titta på SSDD Studio
GL konferens

DESIGNENS ROLL INOM GESTALTAD LIVSMILJÖ

Konferens

Form/Design Center och Röhsska museet i Göteborg har tillsammans arrangerat två halvdagskonferenser med syfte att lyfta design och tydliggöra det vidgade designområdet inom den nya politiken för gestaltad livsmiljö.

Den första konferensen ägde rum på Röhsska museet den 18 november 2021 och den 21 april 2022 hölls den andra konferensen på Form/Design Center. Båda konferenserna går att se i efterhand på vår Play-kanal.

Titta på konferensen