Fri entré

Branschsatsningar

Form/Design Center fokuserar löpande på att skapa nya möjligheter för professionella utövare inom arkitektur, design och konsthantverk. De senaste åren har vi i samverkan med olika aktörer initierat en rad plattformar och projekt för att stärka och synliggöra de kulturella och kreativa näringarna. Målet är att främja samarbete, utveckling och hållbar tillväxt regionalt, nationellt och internationellt.

SSDD Partnerträff 2021

Infomöte om locations inför Southern Sweden Design Days 2022

26 JAN 2021 / 10.00 - 12.00
Southerns Sweden Design Days

Har du en lokal eller yta att upplåta eller är designer som inte ännu har hittat en plats för ditt event under Southern Sweden Design Days? Välkommen till vårt infomöte om locations!

Läs mer
SSDDxadorno

OPEN CALL: ADORNO x SSDD 2022

Utställning
Open call

Ansök om att delta i Adorno x SSDD 2022 – en ny kollektion med utvalda objekt av tio sydsvenska designers som lanseras under Southern Sweden Design Days i maj. Kollektionen presenteras både fysiskt i en utställning på Lokstallarna i Kirseberg i Malmö och digitalt på Adornos hemsida.

Läs mer
Formslaget_Polymorf

Årets formbärare 2021

Svensk Form Syd (Form/Design Center) utser Polymorf till Årets Formbärare 2021 för förtjänstfull insats i föreningens anda inom form-, design- och arkitekturområdet!

Läs mer