Arkitekturdagen är fylld av mingel, samtal och föreläsningar med både reflektion och erfarenhetsåterföring från det gångna året, liksom framåtsyftande debatt och spaningar inför 2023, som blir ett späckat arkitekturår.

Förändra är temat för årets Arkitekturdag. Samhället befinner sig i en snabb förändringsprocess som måste öka takten om vi ska nå våra klimatmål. Hur ändrar vi riktning och rör oss framåt? Årets tema tar även avstamp i Form/Design Centers utställning ”I egen regi” som öppnar den 1 september.

Arkitekturdagen lyfter både nationella och internationella infallsvinklar, samtidigt som förankringen i det lokala är central. Dagen genomförs i samarbete med olika organisationer och föreläsare.

Sveriges Arkitekter arrangerar varje år Arkitekturdagarna tillsammans med Form/Design Center i Malmö. Eventet skapades 2018 – som en del av en ny branschmötesplats i Malmö – i syfte att stärka diskussionen om ämnet arkitektur och framtidens arkitektroll.

Mingla, fika och upplev Arkitekturdagen på plats i Malmö eller ta del av livesändningen här på hemsidan. Fritt inträde, ingen anmälan krävs!

Programmet släpps inom kort.