Fri entré

Program

Varje år arrangerar Form/Design Center en omfattande programverksamhet, både med utgångspunkt i utställningarna och i den pågående kultur- och samhällsdebatten. Genom visningar, workshops, föreläsningar och samtal erbjuder vi publiken ytterligare fördjupning som främjar dialog och ökad delaktighet. Programaktiviteterna arrangeras till stor del i samverkan med olika organisationer, akademi, näringsliv och offentlig sektor.

GL konferens

DESIGNENS ROLL INOM GESTALTAD LIVSMILJÖ

Konferens

Form/Design Center och Röhsska museet i Göteborg arrangerar tillsammans två halvdagskonferenser med syfte att lyfta design och tydliggöra det vidgade designområdet inom den nya politiken för gestaltad livsmiljö.

Den första konferensen ägde rum på Röhsska museet den 18 november 2021 och den 21 april 2022 hålls andra konferensen på Form/Design Center. Evenemangen kommer filmas och tillgängliggörs i efterhand på vår Play-kanal.

Läs mer
Skattjakt för barn

Skattjakt för barn

Låt barnen gå på skattjakt i huset och utforska våra utställningar! På plan 2 hittar du vår skattjakt för barn i alla åldrar. Hämta skattjaktsfoldern på disken och ge er ut på upptäcksfärd i utställningen. Kan ni lösa de kluriga frågorna? När ni är klara med skattjakten kan ni lämna in foldern i caféet på plan 1 och hämta ut ett pris!

Läs mer