Fri entré

Boka möteslokal

Plan 3
Bo01
Moderator Helena Paulsson, Head of Architecture and Design på AFRY

Välkommen att hyra möteslokal i en unik kulturhistorisk miljö i det gamla sädesmagasinet från mitten av 1800-talet. På plan 3 i huset finns plats för föreläsningar, workshops, mingel och möten av olika slag.

Våra paketerbjudande

Antal personer i lokalen

Vi kan normalt ta emot upp emot 100 personer (varav 80 sittande), men anpassar lokalen utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För att skapa en trygg och säker mötesplats erbjuder vi i dagsläget bokning av biosittning för upp till 30 personer, skolsittning för upp till 20 personer, workshop-sittning för upp till 25 personer, mötessittning för upp till 15 personer eller mingel för upp till 45 personer. Det finns handsprit på flera platser i lokalen.

Mat och dryck

Vi erbjuder frukost, lunch, fika, afternoon tea eller mingelmat. Hör av dig för beställning av specialkost. Personal för servering ingår i lokalhyran.

Teknik

Projektor, mikrofoner och wifi finns tillgängligt i lokalen.

Livesändning

Vill du livesända ditt event hjälper vi gärna till. Våra livesändningar filmas med två kameror med möjlighet att visa ut presentationer (tex Powerpoint). Eventuell talare på distans inkluderas via Microsoft Teams. Vi sänder via Form/Design Centers Youtube-kanal där liveströmmen enkelt kan bäddas in och visas ut på er hemsida. Om livesändningen riktar sig till allmänheten hanterar vi registreringen av direktsändningar hos Myndigheten för press, radio och tv.

Videosamtal

Vill du inkludera mötesdeltagare på distans erbjuder vi detta via Microsoft Teams.

Visning av utställning

Det finns möjlighet att boka en visning av pågående utställningar i samband med ert event.

Avbokningsregler

Debitering av avtalat pris vid avbokning: 50 % senast 14 dagar innan, 75 % senast 7 dagar innan och 100 % senast 3 dagar innan eventdatum.

Kontaktperson

Skicka en förfrågan till Isabelle Soupraya, eventansvarig på Form/Design Center här ››